Jay mot ny kontrakt

Unge Jay Rodriguez fikk sin første kamp for England i midtuken, riktignok endte kampen med tap, men erfaringen er gull verdt. Spillerens kontrakt går ut i sommer og Burnley-sjefen forteller at kontraktsforhandlingene pågår.

Burnley-manager, Eddie Howe føler Rodriguez vil høste goder fra selvtilliten han fikk under sin debut for Englands U21-kamp – noe som igjen går Burnley i favør. Sjefen ønsker naturlig nok å sikre seg tjenestene til unge Jay etter at forhandlingene om kontraktforlengelse strandet da Brian Laws fikk sparken like før nyåret.

Flere spillere er i sitt siste år på Turf Moor og står uten kontrakt til sommeren, derav el Kapitan Graham «Grezza» Alexander, spiss Steven Thompson samt midtbanespillerne Chris McCann og Kevin McDonald.

– Vi har fått tid til å se på laget og alles kontrakter og vi kommer uten tvil til å tilby Jay en lengre kontrakt, poengterer Howe. Det er noe jeg ble gjort oppmerksom på de første dagene mine her og det er en prioritet fordi en ønsker å beholde sine beste spillere og Jay er en av dem. Han er kontraktløs til sommeren og vi ønsker å ordne de så fort vi kan, og når det gjelder de andre spillerne så følger vi dem opp individuelt.

– Jay har hatt en flott uke hvor han sto for vinnermålet (mot Norwich), for så reise med det Engelske laget hvor han fikk sin debut. Han trenger bare å fortsette med det han gjør nå – siden jeg ankom, har han prestert veldig bra, men jeg tror det fortsatt er mye mer å hente fra Jay. Han er en allsidig spiller og en målscorer som trives med selvsikkerhet, forteller Howe.