Cork: – Liker meg her

Jack Cork har hatt en kjempesesong i Burnleys lilla- og lyseblå trøye, men måtte reise tilbake til London og Chelsea nylig – innrømmer i et intervju at Burnley er i det øvre sjiktet over ønske-destinasjoner som spiller.

Unge Cork har hatt en utmerket sesong hos Lancashire-klubben og måtte pakke sakene sine nylig og reise tilbake til Stamford Bridge. Men U21-spilleren er lite lysten på å bli værende i London og kunne tenke seg en permanent retur til Burnley hvis partene blir enige.

Helt fra første dag har jeg sagt at jeg liker meg her, forklarer Cork. Fansen har vært gode mot meg og spillerne er en herlig gjeng karer, hvis noen skulle ønske seg en overgang til en klubb måtte Burnley være det beste alternativet. De ville være den toppklubben som ville vært mest interresant å dra til.

Som med resten av laget, har Jack deltatt i et individuelt møte med sjefen etter at sesongen nå er over for å drøfte fremtiden hos klubben. Midtbanespilleren som har tilbrakt vel et- og et halvt år i Burnley-trøya kommer nok ikke til å mangle tilbud etter en strålende sesong, men ser selv at han foretrekker å bli værende på Turf Moor.

– Det er et bra sted hvor jeg og kjærensten min  har slått meg til ro og det er en vennlig klubb. Jeg har møtt mange gode mennesker her og må sette meg ned i sommer og bestemme meg for hvor jeg vil dra, avslutter midtbanespilleren.