Daniel Lafferty nærmer seg Burnley FC

Stadig flere medier melder at 22-årige Daniel Lafferty er manager Howes siste tilskudd i Burnleys forsvarsrekke.

Foto: Derry Journal

Overgangssummen som er anslått til £150.000 vil gi Derry-sjefen noen slanter å rutte med til å finne en erstatter til Brandywell. Forsvareren snakket med The Sunday Journal igår ettermiddag, der han fortalte om sine triste følelser rundt det å forlate klubben, men samtidig glede over å kunne starte på et nytt kapittel med the Clarets.

Jeg har fortsatt et par til å ordne opp i når jeg kommer dit, men håper at det går glatt og at alt ordner seg i løpet av de neste dagene, sa 22-åringen. Det er trist å forlate Derry City fordi jeg har virkelig hatt en god tid her og hvis ikke det fra for folk som Declan Devine (nåværende manager, red.adm) og Stephen Kenny (forrige manager, red.adm), ville jeg ikke hatt denne muligheten.

– […] Å spille i Championship vil helt klart fange landslagssjefens oppmerksomhet, men jeg må vente å se hva som skjer. Jeg har vært utholdende, jobbet hardt og det ser ut til å ha gitt gevinst. Jeg gleder meg og ønsker at alle i Derry City skal vite at jeg er takknemlig. Jeg gleder meg til å komme hit som fan neste sesong og heie på laget, avsluttet forsvareren.

Artikkelen er tatt fra lokale Derry Journals nettsider