Tindall vil holde på alle

Foto: BurnleyFC.com

Assisterende manager Tindall retter blikket mot kommende oppgjøret med Nottingham Forest, samtidig som nedtellingen som stenger overgangsvinduet for lengst har startet.

The Clarets fikk ni dager til å lege bena på dra sist kamp (1-1 mot Derby), selv om det har blitt reservelagskamp og en arrangert treningskamp mot Wolverhampton der blant annet Danny Ings og Josh McQuoid fikk løpe litt. De lilla- og lyseblå reiser til City Ground i Nottingham og møter en gammel kjenning i Steve Cotterill som prøver å få tømmerhogger-skuta på rett kjøl. Det som derimot bekymrer flere er ikke nødvendigvis kampen i seg selv, men om troppen er like samlet timer etter nevnte kamp i det overgangsvinduet stenger for denne gang.

Jeg tror at enhver manager ønsker å komme seg forbi tidsfristen med alle sine spillere tilgjengelige, iallefall de beste spillerne og vi er ikke annerledes. Vi ønsker å holde laget samlet og vi har et flott lag med flere dyktige spillere som det ville være synd å miste, så derfor håper vi at når klokken passerer midnatt imorgen har vi alle sammen fortsatt med oss, avsluttet Tindall.