Danny Ings: Årets spiller i Championship

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings  ble kåret til årets spiller i Sky Bet Championship i the Football League Awards i London. Spissen hadde konkurranse av Ross McCormack (Leeds) og Danny Drinkwater (Leicester).

Ings har nettet 20 ligamål denne sesognen som er mindre enn McCormack, men scoringsgleden er noe av grunnen til at Burnley ligger på andre plass. Spissen var kjapp med å takke både lagkamerater og manager Dyche.

Det er vilt. Jeg har ikke hatt mye flaks med skader de siste årene, men har klart å snu det dette året og alt går så bra. For å være ærlig, så har det vær vilt. Sam Vokes, spisskollegaen min har også puttet inn mange mål, forsvaret og midtbanen er et av de beste i ligaen og hele laget har vært fantastisk.

– Jeg kunne snakket om om dem hele kvelden, vi har en strålende lagmoral, jobber hardt for hverandre og det er grunnen til at vi er så suksessrike.

Sean (Dyche) er en flott manager. Han er streng, men rettferdig og så lenge du hører på han, så hører han på deg og dermed kommer man overens. Det hele avhenger av hardt arbeid og alle spillerne våre arbeider hardt, blander man det med talent så har man et sterkt lag, sa Ings.