Danny Ings: – Ting vil snu

Danny Ings pressekonferanseEnergiske Danny Ings er sikker på at det kun er snakk om tid før the Clarets gjenfinner formen og begynner å vinne kamper igjen etter å ikke ha maktet å vinne over Brighton i helgen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley spilte dermed sin femte kamp på rad uten seier for ambisiøse Brighton på Amex Stadium, men etter å ha presset Gus Poyets mannskap i en hel omgang og skapte nok sjanser til å dra i land en seier, føler Ings at det kun er snakk om tid før det snur for de lilla- og lyseblå. Første mulighet er på tirsdag kveld mot Huddersfield Town.

– Hvis vi klarer å spille på samme måte på tirsdag som vi gjorde i annen omgang, kommer vi ut av det med tre poeng – det er jeg sikker på, poengterte Ings. Keeperen deres hadde en kjemperedning i første omgang og etter at de scoret, så reagerte vi veldig bra.

– Vi presset dem og var sterkere for mesteparten av kampen og det er synd at vi ikke kom ut av det med minst ett poeng for med den energien vi har så kjører vi over lag psykisk.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi har hatt uflaks den siste tiden, men jeg er sikker på at vi kan snu det. Det er viktig at vi ikke mister motet, for selv om vi ikke hr vunnet på de siste kampene, så spiller vi allikevel veldig bra.

– Selv vi ikke får de ønskede resultatene, så har tilskuerne en grunn til å være tilfreds med måten vi spiller på – samtidig som guttenes lidenskap er fantastisk.

– I denne ligaen vet man aldri hva som kommer til å skje, vi trenger å vinne igjen og jeg er sikker på at vi kommer til å klare det. Vi spiller bra, det er ikke som om vi spiller dårlig og alle lag overkjører oss, ting går ikke i vår retning for øyeblikket og det håper vi å kunne snu på tirsdag, avsluttet Danny Ings.