Dyche: – Vi må vinne

Sean Dyche pressekonferanseClarets-sjefen forventer at hans mannskap biter sammen tennene, bretter opp ermene og gjør det som er nødvendig for å serie over the Terriers og klatre oppover tabellen. Burnley har ikke spilt dårlig den siste tiden, men står allikevel med fem kamper uten seier i the Championship – det må snus raskt dersom drømmen om Play-Off-plass skal realiseres. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche har sett sitt lilla- og lyseblå mannskap spille godt, men ikke godt nok til å dra i land seire de siste fem kampene. Huddersfield er neste utfordrer etter at kampen ble utsatt litt tidligere denne måneden grunnet cup-spill og dersom Burnley skulle vinne det kommende oppgjøret på Turf Moor, vil det ta dem opp til en 9.plass. Sjefen forventer at Burnley leverer.

– Vi bygger på våre prestasjoner og det er viktig at vi tar de prestasjonene og endrer dem til seire fordi det er det som gjelder, å vinne kamper, poengterte Dyche. Vi ønsker å alle å gjøre det bedre, vi ønsker alle å jage toppen og vi må forsikre oss at vi er et steg foran ved å vinne kampene vi spiller. Det er viktig at vi tror på det vi gjør og tror på det vi presterer, men vi må finne de kliniske avslutningene fordi det er det som lar oss vinne kamper. 

– Alle har noe å spille for. De har en ny manager og vil rette opp formen sin, mens vi prøver å komme oss på riktig vei igjen. Det virker som det kun var noen minutter siden vi vant fire av fem, så det sier litt om hvor små marginene er og vi ønsker å få de marginene over på vår side.

– Vi har tre av de neste fire kampene hjemme og vi nyter å spille på Turf Moors lamper selv om vi ikke har vunnet så mange kamper som vi kunne tenke oss de par siste ukene så er det viktig at vi retter det opp og det starter med kampen mot Huddersfield, sa sjefen.