Neste: Huddersfield Town

Huddersfield Town FCTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Huddersfield Town på eget gress og jager deres første seier etter å ha feilet på de siste fem forsøkene. Huddersfield på side har ansatt en ny manager og formen deres er ikke ulik Burnleys, eneste forskjellen er at målet lekker som en sil på fremmed gress. 
Ben Mee, Ross Wallace og Michael Duff er ute for the Clarets’ del, mens Huddersfield må klare seg uten Danny Ward, Jermaine Beckford og Keith Southern. Gjestenes leiesoldat Theo Robinson fikk sin debut i helgen og ligger følgelig an til å spille igjen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sist gang lagene møttes ble det the Terriers’ første seier for sesongen og deres første seier over Burnley på over 56 år takket være mål av Joel Lynch og Jordan Rhodes. Ser man på det fra the Clarets’ side, så har de vunnet fire og spilt en uavgjort før deres siste møte – videre har de ikke tapt mot vest-Yorkshire-klubben på Turf Moor på 41 år. Skulle gjestene vinne i Lancashire, vil det bli deres første dobbel over Burnley siden 1951.

Lancashire-laget har ikke vunnet på deres siste fem kamper og har kun skrapt sammen usle 15 poeng siden deres 2-0-seier over Millwall, 19.januar. Burnley har ikke den største stallen å vise til og har kun brukt 22 forskjellige spillere denne sesongen, noe som er det laveste i Championship. Skulle Huddersfield vinne på Turf Moor, blir de den tredje klubben som har tatt alle poengene mot Burnley – de to foregående var Leicester og Brighton.

Gjestene ligger og vaker i bunnen av tabellen, to poeng og to plasser unna nedrykkssonen – uten poeng siden overgangen til det nye året med hele 22 innslupne mål. Sist gang the Terriers vant på fremmed gress var 10.november mot Barnsley.

Kampen spilles på Turf Moor tirsdag 26.februar kl 20:45

Tidligere møter:
25.aug 2012 Huddersfield 2-0 Burnley