Dean Marney forlenger

Dean Marney pressekonferanseDean Marney blir den fjerde spilleren denne sesongen som forlenger med the Clarets og midtbanespilleren forlenger sin kontrakt med en to-års avtale som binder han til klubben sommeren 2017. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

31-åringen nærmer seg full form etter å ha pådratt seg en skade tidligere dette året, men er henrykt over å ha skrevet under en ny avtale med Turf Moor-klubben.

– Jeg er henrykt over å ha sikret fremtiden min for de neste par årene, sa spilleren som har vært i Lancashire siden 2010. Jeg stortrives her og hadde det vært en kontrakt for fem år så hadde jeg skrevet under den også.

Jeg har sagt hele veien at dette er en herlig klubb og de siste årene har vært herlige for meg selv personlig og for klubben, så jeg ønsker selvfølgelig å være en del av fremtiden og der fram til de to neste sesongene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg kommer meg (etter skaden) og er litt foran etter der jeg trodde jeg kom til å være på dette tidspunktet. Det ble et lite tilbakeslag som kanskje utvidet skaden med en uke eller så, men håper å kunne spille en kamp neste uke og ta det derfra.

– Jeg vil sette meg i den posisjonen der sjefen ser meg og sier at jeg er klar for kamp. Guttene gjør det bra for øyeblikket og jeg vet at det blir vanskelig å komme seg inn på laget igjen, men jeg jobber hardt om dagen.

– Ser man på laget nå og sammenligner det med det laget vi hadde når vi gikk opp, så er det mer kamp om plassene. Laget var mindre, se på benken fra den siste kampen og styrken, samtidig som flere spillere er tilbake fra skade. 

– Jeg har ikke satt meg noen mål egentlig, vi har en landslagpause som venter som utvider ventetiden med en uke, men jeg ønsker å komme meg tilbake så raskt som mulig. Så lenge jeg kan vise sjefen at jeg er klar så spiller jeg ballen til han, avsluttet Marney.