Defour-perle i Beckham-stil

Det var en stolt manager Dyche som snakket med pressen etter poengdelingen på Old Trafford. Selv om the Clarets var minutter unna en historisk vinner i Manchester, så er ett poeng viktig. Bardsley hyller Defour og sammenligner målet med David Beckhams ferdigheter, mens belgieren beskriver målet som ett av hans beste. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets hadde en overraskende 2-0-ledelse til pause på Old Trafford etter et tidlig mål av Ashley Barnes og en perle av et frispark signert Steven Defour. I annen omgang satte Jose Mourinho inn blant annet Jesse Lindgard som skulle vise seg å være et smart trekk, for spissen sørget for å redde poenget for hjemmelaget.

– Det er ikke noe annet enn stolthet i det vi gjorde idag. Laget er strukket og jeg har nevnt mange ganger om min tro til laget og det var synlig idag. Etter en lei kamp (Tottenham) nylig, så er det et fantastisk poeng fordi det er veldig vanskelig å spille her. Vi har bare tapt mot Manchester City og ikke tapt poeng utenom, men det er en herlig start og er blant toppen. 

Foto: BurnleyFC.com

– I annen omgang måtte vi virkelig jobbe og det er det man må forvente på slike steder og derfor er det vanskelig å være skuffet etter å ha ledet med to mål på Old Trafford og kun komme ut med ett poeng. 

– Det var en ro i gruppen, vi hadde akkurat scoret to gode mål og det andre var et fantastisk frispark mot en av de beste keeperne i verden. Den eneste frustrasjonen var at jeg ikke skjønte hva Vokesy var beskyldt for å ha gjort som ledet til frisparket i forkant av deres andre mål. gutten deres hopper på han, så enten gir du ikke noe eller så gir du et frispark til oss. Men igjen, det er en av de tingene og jeg er uansett veldig, veldig fornøyd. 

Foto: BurnleyFC.com

– Det var nok et poeng vi måtte jobbe hardt for og alt jeg har skravlet om den siste tiden er hvordan laget beveger seg fremover og de kommer til å lære mye av dagen idag. Man må vinne og hente poeng til tavlen og det gjør vi. Det er høyst usannsynlig at man kommer hit og dominerer med ballen, så sjansene teller. Derfor må man heller finne måter som gir deg noe ut av kampen og det er derfor jeg ikke er skuffet, kun stolt over spillerne mine, avsluttet Dyche.

Målscorer Steven Defour sto bak det som var kampens høydepunkt med et fantastisk frispark i det 36.minutt, et frispark som får Phil Barsley til å sammenligne Defour med David Beckham.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg hadde gleden av å de Beckham jevnlig, men det der var Beckham-stil, det var fenomenalt, lød det fra Bardsley. Han har att et par sjanser der han kom nær så jeg var henrykt på hans vegne idag. Det er litt tungt fordi vi var så nære, men man må ta til takke med ett poeng på slike steder. 

– For meg er dette det beste stedet i landet og det alltid fint å spille her. Det er en herlig anledning, en flott stadion og man higer etter å prøve og nyte det. Vi var så nære tre poeng og jeg mener innsatsen, troen og holdningen til laget gjorde at vi fortjente det. Å forsvare er en del av spillet og det var en god prestasjon av oss, så nå ser vi mot neste kamp, sa forsvareren.

Foto: BurnleyFC.com

Målscoreren selv forteller at det var ett av hans aller beste mål noensinne, men han var alt for opptatt av øyeblikket der og da.

– Det er et spesielt øyeblikk. Der og da var det bare et vanlig mål, jeg scorer ikke så mange av dem så jeg er alltid glad for å score ett. Jeg pratet med Johan like før; vi tittet på muren og Johan sa han kunne skru den over muren, men så kom Matic til på høyre og da sa jeg «du får det ikke til, la meg ta den» og den gikk rett inn. 

– Det var nesten, vi kjempet hele kampen og spesielt i første omgang spilte vi veldig bra. United var litt trege i første omgang som ga oss mulighet til å spille og det prøvde vi på. Vi var gode, fikk et tidlig mål og kontrollerte kampen. I annen omgang så måtte United ta større sjanser og presset mer og fikk belønning til slutt. 

– United har også kvalitet og fikk utlignet mot slutten, men det endrer ikke måten vi spilte og jeg mener vi presterte godt. Det var den rette reaksjonen og jeg håper vi kan få et positivt resultat mot Huddersfield, avsluttet Defour.