Det var en merkelig kveld

Manageren mener laget hans måtte betale for defensive tabber i det Chelsea utnyttet dem på klinisk vis.

Frank Lampard sitt mannskap sikret sin syvende strake seier i alle turneringer etter at Christian Pulisic satte inn tre mål mot the Clarets på Turf Moor. Willian sørget for å sette spikeren i kisten før timen. Burnley reiste seg og fikk satt inn to trøstemål mot slutten av kampen, men sjefen innrømmer at feil av Matt Lowton og James Tarkowski i første omgang banet vei for at gjestene fra London enkelt kunne ta føringen.

Det var en merkelig kveld og det var ikke stort i kampen, spesielt i første omgang. Vi skapte et par gode sjanser, men endte opp med å ligge under på grunn av to tabber. Det var svakt av oss å gi fra oss ballen på den måten og all ære til dem for å utnytte de mulighetene, men vi gikk til pause og klødde oss i hodet. De startet annen omgang ganske bra, vi ga dem et tredje og derfra ble det vanskelig. Det føltes ikke riktig når vi lå under med fire mål fordi vi skapte muligheter og det var bra.

Vi endret oppsettet, men det passet oss ikke, så vi endret det tilbake og det var bedre å se på. Hvis man gjør noe feil, må man noen ganger innrømme det så vi endret tilbake til to spisser og ble effektive igjen. Spillerne fortjener skryt fordi mentaliteten holdt oss gående og vi fikk to sene mål. Mange vil nok tenke hva som hadde skjedd dersom vi fikk de målene tidligere. Jeg er skuffet, men det er spillerne også fordi vi skaper sjanser mot de store lagene, men for annen gang denne sesongen er det tabbene som koster oss mot dem. Det samme skjedde mot Liverpool og de straffet oss.

Det andre målet, rett før pause var drepen. Ved 1-0 så har man alltid en sjanse, men målet endret hele kampfølelsen og man må lete etter en mirakuløs vending, spesielt mot slike lag. Jeg kan ikke skyve det under en stol at vi ga dem tre mål og det kostet oss, sa Dyche.

Målscorer Rodriguez hyllet lagånden som førte til at the Clarets sikret to mål mot slutten av kampen.

Hadde vi tatt sjansene til rett tid, hadde det kanskje blitt en annen kamp. Vi tok kampen til Chelsea et par ganger og mot slike lag må man utnytte sjansene ellers vil de straffe deg. Det er derfor de er et topplag. Vi følte at vi fortsatt var med i kampen ved 2-0, men når vi slapp inn to til så ble det vanskelig. Troen i laget holdt oss gående og de to målene er et bevis på at vi kunne ha fått noe ut av kampen. All honnør til guttene. Det er mye om og men, men vi tar med oss troen på oss selv og troen på at vi kan såre de store.

Vi viste karakter og det er det denne gruppen dreier seg som. Ingen av dem skygger unna noe som helst og det er noe jeg er stolt over å være en del av. De er fulle av personlighet og gir ikke opp før det er over. Ett eller annet sted underveis følte vi at det var noe å hente i kampen og det sier hva som bor i guttene.

Målet var trøstende, men poeng for laget eller seier betyr mer. Det betyr ikke så mye når du blir slått, men hvis det gir ett poeng eller tre så betyr det alt, sa Jay.