Dobbelt-lån på Deadline day

Halil Dervisoglu fra Brentford og Jordan Beyer fra Borussia Mönchengladbach ankommer Burnley, begge på sesong lange lån.

22-årige Dervisoglu blir klubbens 15.forsterkning denne sommeren og blir et nødvendig tilskudd til dagens spiss-trio. Dervisoglu er et produkt av Sparta Rotterdam sitt ungdomsakademi der han fikk 60 førstelagskamper, før turen gikk til England og Brentford i 2019. De to siste har spissen tilbrakt på lån hos FC Twente og tyrkiske Galatasaray.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er veldig glad for å være i denne store klubben. Jeg har fått en varm velkomst av alle. Det er et godt lag og jeg ser fram til å være en del av det. Jeg hadde noen samtaler med manageren, det føltes bra og ga meg en følelse at dette er noe jeg ønsker å være en del av. Det er mange ting jeg kan lære av å spille under han. Han var en av de beste spillere i verden.

Jeg prøver alltid å lære og bli en bedre spiller. Alle spillere som spiller, blir bedre og mer modne med tiden. Jeg har lært mye de siste årene, på mange måter, både på og utenfor banen. Det er en annerledes kultur her sammenlignet med Nederland. Jeg har tilpasset meg godt til England i løpet av tiden min i London. Det hjelper når man skal flytte hit og man forstår ting lettere.

Foto: BurnleyFC.com

Alle spillere burde elske å spille kamper, jeg elsker å spille og ser fram til alle kampene som gjenstår denne sesongen. Fansen kan forvente at jeg er en som gir alt og prøver å bidra med alt på banen. Som spiller er jeg en som elsker å holde på ballen og score mål, sa leiesoldat Dervisoglu.

Vi ønsker å takke Brentford for å la oss låne Halil ut sesongen. Han er et naturtalent og en landslagsspiller for Tyrkia, med et instinkt til å score mål og kommer til å bistå laget vårt denne sesongen, sa manager Kompany.

Foto: BurnleyFC.com

Burnleys 16.signering er en forsvarer. 22-årige Beyer kan bekle både midtstopper- og høyreback-rollen. Tyskeren ankom Mönchengladbach som U16-spiller i 2015 og har tilbrakt hele karrieren sin i Tyskland. I løpet av den tiden har det blitt et låneopphold i Hamburg og gradene på det tyske aldersbaserte landslaget (U16-21).

Vi ønsker å takke Borussia Mönchengladbach for å la oss låne Jordan denne sesongen. Han er en midtstopper med fart og behandler ballen med kvalitet, et resultat av å bli opplært i et av Europas fineste akademier, sa Kompany.

Foto: BurnleyFC.com

Det har vært en ganske hektisk dag for å være ærlig fordi jeg fikk vite om en mulig overgang etter gårsdagens trening. I dag tidlig reiste jeg til flyplassen og derfra til Manchester. Deretter ble det en medisinsk undersøkelse og rett på treningsfeltet. Nå er jeg her og er så glad for at det alt er i orden og slik jeg håpet. Jeg gleder meg til å være en del av dette. Jeg er faktisk lettet, for jeg var litt bekymret for at noe kom til å gå galt, men er glad for at det er over og signert.

Jeg har vært Mönchengladbach-fan siden jeg var barn og bodde rundt 20 kilometer unna stadion. Jeg har en tilknytning til klubben, så det var en drøm som gikk oppfyllelse når jeg fikk spille for dem, men for meg er det et stort steg å dra utenlands. Å spille i England har alltid vært en drøm og nå har det skjedd. Alle jeg har møtt så langt har vært veldig hyggelig og fasilitetene er utrolige.

Foto: BurnleyFC.com

For å være ærlig, så vet jeg lite om the Championship fordi det er vanskelig å se kamper herfra i Tyskland. Jeg har bare sett lagene som er i ligaen denne sesongen og det er mange klubber som har spilt i Premier League de siste årene. Jeg føler at det er en veldig god liga og en flott opplevelse for meg, jeg gleder meg til å spille her.

Han (Kompany) var en stor påvirkning på valget mitt. Han ringte meg i går og vi snakket sammen. Fra det første øyeblikket følte jeg at dette var det rette å gjøre. Han overbeviste meg at dette er en god overgang og han har jo vært en av de beste midtstopperne i verden. Det er fantastisk å kunne lære fra en som han, som har spilt i samme posisjon som meg. Han kan gi meg mange tips og kan hjelpe meg å utvikle meg selv og bedre spillet. Jeg er en midtstopper, men for å være ærlig, så spiller det ingen rolle hvor jeg blir satt. Jeg spiller det manageren setter meg og gjør mitt beste.

Foto: BurnleyFC.com

Det var en stor del av det og jeg har hørt fra mange at han er en utrolig trener, i tillegg til en god person. Det blir litt lettere for meg siden han kan tysk og det får en til å føle seg mer hjemme.

Fansen kan forvente at jeg gir 100% fra avspark, jeg går inn i alle taklinger og alle dueller, jeg går for ballen og forsvarer målet. Å gi opp er ikke et alternativ. Jeg føler jeg er god med ballen, kan spille ballen og har styrke med ballen fordi pasningene mine er solide, sa Beyer.

Samtidig bekrefter klubben at forsvarer Bobby Thomas drar på et sesong langt lån til League One og Bristol City.