Drako blir den 12. signeringen!

Darko Churlinov blir Vincent Kompany sin tolvte forsterkning denne sommeren etter at klubben i dag bekreftet overgangen fra Bundesliga og Stuttgart. Vingen har skrevet under en fireårs-kontrakt med Burnley.

Burnley har forsterket ving-posisjonene betraktelig denne sommeren og Drako blir den fjerde. Med Johann Berg Gudmundsson i rekkene har Burnley for første gang på lang tid god dekning på kanten. Vincent Kompany har gitt uttrykk for å ville ha allsidige spillere som kan brukes i flere posisjoner og Drako er en slik spiller. 22-åringen er fortrinnsvis venstreving.

Foto: BurnleyFC.com

Det er et nytt kapittel i livet mitt og jeg er veldig oppspilt og glad for å være her. Det er ingen tid å miste og jeg ser fram til morgendagen (Blackpool-kampen) og de kommende ukene. Først måtte jeg reise fra Tyskland til Paris for å få visum siden jeg har et makedonsk pass, så det kan være litt vrient noen ganger. Etter å ha søkt om visum, måtte jeg vente en dag og fløy til Manchester, så hit.

Når jeg hørte om dette første gang var det spennende nyheter for meg. Jeg tenkte på det og føler jeg kan bringe mye til dette laget. Jeg mener det er veldig viktig for klubben å komme seg tilbake til Premier League og jeg er her for å hjelpe laget med å få det til å skje.

Engelsk fotball er annerledes, en annerledes stil, men jeg ser framt il å lære. Jeg har sett de siste kampene og nå sist tirsdag, vi spiller veldig god fotball. Vi skaper mange sjanser og muligheter foran mål. Dette blir bra, jeg gleder meg veldig! Jeg vil beskrive meg som en spiller med god teknikk, fart og farlig foran mål, sa Drako.

Foto: BurnleyFC.com

Manager Kompany har blitt spurt om Drako ved flere anledninger på de siste pressekonferansene og har vært så åpen han kunne være. Nå som overgangen er i boks, men stopperlegenden omsider formelt ønske velkommen.

Drako er en spiller med offensivt tankesett med en utmerket arbeidskapasitet og mentalitet i spillet. Vi har en god relasjon med Stuttgart og takker dem for å la oss hente en lovende ung spiller til gruppen vår. Vi ønsker han velkommen til laget og er glade for at han er en del av klubbens fremtid, sa Kompany.