Drinkwater tilbake til Chelsea

Manager Dyche bekrefter at Danny Drinkwater returnerer til Chelsea etter at lånet i Lancashire går ut neste uke.

Midtbanespillerens lån med Burnley går ut neste uke og Danny velger å søke lykken om førstelagsspill et annet sted. En ankelskade har holdt han på sidelinjen siden august og den tidligere Leicester-spilleren fikk kun to kamper for the Clarets.

Foto: BurnleyFC.com

Han er veldig forståelsesfull. Han er en god gutt og jeg liker han veldig for han er en veldig god spiller. Vi kunne ikke gi han like mye spilletid som han ønsket og han velger derfor å se om det er muligheter andre steder å få spilletid. Ingen har noe nag mot noen. Vi satt pris på å ha han her, men klarte ikke å tilby han nok spilletid. Det er en profesjonell avgjørelse fra hans standpunkt.

Det var en periode der vi hadde skader og han ville antageligvis spilt, men ting skjer i fotball. Han fortjener skryt for å være proff og bortsett fra hendelsen (ankelskade på byen) så har han kommet seg og tatt var på seg selv. Han har forsøkt å være en del av gruppen, men vi har rett og slett ikke klart å gi han den spilletiden han trengte. Jeg liker han som spiller og person og ønsker han alt vel videre, sa Dyche.