Duff etter Middlesbrough-seieren

The Clarets vant sin andre kamp på rad nylig og sikret dermed seks viktige poeng i en sesongen som har vært en berg- og dalbane hva Play Off gjelder. I løpet av første omgang ledet de lilla- og lyseblå hele 3-0, hvor siste målet ble satt inn av forsvarer Michael Duff.

Duff sendte the Clarets til en 3-0 ledelse med hodet etter et hjørnespark av Danny Fox; Fox’ andre assist i kampen og Duffs første mål siden oktober 2008 i en kamp der hjemmelaget vant 3-1. Forsvareren håper på mer av det gode i jakten på en en av de seks øverste plassene med Leeds United som nærmeste utfordrer som er to poeng unna.

Vi må gi oss selv en sjanse igjen, forklarer Duff. Det kommer til å være tøft, men vi kan klare det hvis vi vinner resten av våre kamper – vi har vunnet to av dem og hvis vi klarer å vinne de resterende fire, vil det bli interessant å se hvor vi ender. Hvis vi ønsker å ende på Play Off, må vi fortsette slik vi gjør nå – vi har en lørdags- og mandagskamp, som kommer til å være vanskelig og det skal bli spennende å se resultatene fra de andre kampene på mandag. Men vi han ikke se fram til mandag enda, først må vi få Derby av veien.

The Clarets besøker Derby på Pride Park på lørdag, før de tar imot Portsmouth to døgn senere – og etter lagets to siste kamper, hvor flere tilsynelatende har funnet formen, skal det bli spennende å se hvordan laget klarer seg. Duff håper at det de lilla- og lyseblå presterte på gressmatten mot Middlesbrough vil være en motivasjon og guide til hvordan de burde spille.

Jeg føler det var en veldig god opptreden, vi beveget ballen mye, skapte mange sjanser og var defensivt solide. Vi fortsatte der vi slapp sist, andre omgangen mot Swansea og guttene visste hvor viktig denne kampen var og var bestemte på å vinne – la oss håpe at det er noe vi kan ta med oss i påsken. Man vet at ting går bra, når jeg scorer et mål og vi leder 3-0 til pause, avslutter en stolt Michael Duff.