Neste: Derby

Burnley pakker kofferten og reiser til Derby hvor nok en viktig kamp om tre poeng skal finne sted. Sist gang lagene møttes ble det 2-1 seier til the Clarets etter et sent mål av Jack Cork i en jevn kamp – mye tyder på at det samme vil finne sted på Pride Park.

Derby har 2-3-2 på de syv siste, derav to seire og en uavgjort på hjemmebane. Manager Nigel Clough har noen navn på skadeblokka; angriper Tomasz Cywka (lår), midtbanespiller Paul Green (kne), midtstopper Jake Buxton (strekk) og keeper Saul Deeney (skulder) er alle ute, mens Ben Davies kan returnere til førstelaget etter å ha stått over 0-0 oppgjøret mot QPR i starten av uken.

Det faktum at Burnley har mye å spille om, gjør det til en utfordring for oss. Vi vet at de kommer til å angripe oss, fordi dette er en stor kamp for dem – som det er for oss. De trenger å vinne for å holde med resten, så det kommer til å bli en interessant kamp fordi jeg føler vi kan gi dem kamp om poengene. Hjemme, på Pride Park har vi ikke angst for noen og kan gi alle en utfordring, som vi har sett mot Swansea og Leeds, fortalte trener Johnny Metgod.

Burnley på sin side er fortsatt uten Pato, Austin og McCann – sistnevnte jobber seg tilbake til gode takter på reservelaget – samtidig som Marvin Bartley fortsatt har karantene etter det røde kortet mot Nottingham Forest. Ellers er det stille rundt Andre Bikey, Chris Eagles og Dean Marney, som alle ble byttet ut i forrige kamp grunnet mindre skader.

Manager Howe er klar over trusselen the Rams kan utgjøre, samtidig som det begynner å gå tom for kamper hvis drømmen om Play Off plass skal kunne realiseres.

Foto: Burnley Express

Jeg tror at disse to kampene kommer til å avgjøre sesongen vår, fastslår Howe. Vi har to vanskelige kamper, men vi trenger å plukke med oss poeng fra begge – vi reiser til Derby etter to flotte seire, to vanskelige kamper som vi spilte bra i. Vi kommer til spille med entusiasme, god lagånd og håper å kunne gjenta hva vi gjorde mot Middlesbrough og jeg ser ingen grunn til hvorfor ikke.

Så vi krysser fingrene og satser på å matche dem, det kommer til å bli en vanskelig kamp fordi Derby er i form og det er noe de har vist gjennom sesongen, avslutter Howe.

Kampen spilles på Pride Park, lørdag 23.4, kl 16:00