Fox ser fram til Derby-kampen

Vensteback, Danny Fox er bestemt på å sørge for at the Clarets oppnår glorie i denne avgjørende påsketiden.

To strake hjemmeseire på fire dager har gitt the Clarets håp om Play Off-plass og forsvarer Fox føler at muligheten ligger foran nesa på dem – alt som trengs er å ta den muligheten. Eddie Howes lilla- og lyseblå hær møter først Derby County før de tar imot en gammel kjenning; Steve Cotterills Portsmouth på mandag ettermiddag, på Turf Moor.

Det er fire kamper igjen og jeg kommer til å satse alt, fordi jeg ikke ønsker å angre i ettertid, forteller Fox. Du får en sjanse til opprykk og jeg vil gjøre det her – det er to store kamper, men de er absolutt mulige å vinne, ihvertfall etter våre to siste seire mot to virkelig gode lag.Vi må ta selvsikkerheten fra lørdag og inn i Derby-kampen, lege bena og ta imot Portsmouth.

Fox spilte en nøkkelrolle i the Clarets geniale seier over Middlesbrough i midtuken, hvor han la opp til to av målene som sikret Burnley en viktig 3-1 seier og venstrebacken gleder seg til å kunne måle krefter med the Rams.

Det er to store kamper, men vi må ta dem en av gangen og nå ser vi mot Derby, legger Fox til. Vi må konsentrere oss om det. Derby fikk et godt resultat mot QPR på mandag og vi må være oppmerksomme på dem, men det er en kamp vi ser fram til fordi de har en flott stadion som er god å spille på, avslutter Fox.