Duff: – Ikke gode nok

Burnleys forsvarbauta Michael Duff var – i likhet med sjefen og resten av troppen – lite tilfreds med tapet for Millwall i helgen og innrømmer at de lilla- og lyseblå må klare bedre enn så dersom de skal få noe ut av sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com

Burnley gikk på deres sjette hjemmetap denne sesongen etter at løvene fra London hadde god kontroll på Burnley, men samtidig så fikk gjestene litt pusterom i det de klatret oppover på tabellen og økte gapet ned til nedrykkstrioen.

Forsvarer Duff, kampenes antageligvis eneste lyspunkt, som også belønnet han med banens spiller-pris, var lite fornøyd med det nervøse forsvarsspillet til the Clarets og krever at troppen unngår deres tredje tap på fire kamper mot kommende motstander; Watford.

– De ti-femten første minuttene satte tempoet i kampen og vi klarte aldri å snu presset, innrømmer forsvareren. Vi vant ikke nok taklinger eller sendte ballen rundt godt nok, noe som er oppskriften på katastrofe og uheldigvis var det der vi var i gang – ingen av oss gjorde det bra i dag.

– Det har skjedd et par ganger de siste fire kampene, noe som ikke linker oss og derfor er det viktig å reagere øyeblikkelig, slik vi gjorde etter Southampton.

– Vi trenger en god periode og vi kan ikke reagere etter kun en kamp, for så å dale ned igjen – slik tilfellet er. Dette er ikke akseptabelt og ikke etter de standardene vi har satt oss de siste tre-fire månedene og vi vet at vi ikke var gode nok på lørdag. Alle må se seg i speilet, se hva de kan forbedre og hvordan de kan hjelpe laget mer – vi trenger en respons neste lørdag, vi trenger tre poeng og vi treger å komme på vinnersporet igjen, avsluttet Duff.