Duff om comebacket: – Glad

Som nevnt i en tidligere artikkel fikk Michael Duff spille 90 minutter i en reservelagskamp mot Morecambe, kampen var en nesten som en milepæl for forsvareren etter nøyaktig tre måneder med ventetid.

Foto: BurnleyFC.com

Forsvareren fikk 90 minutter på banen på tirsdag kveld i en kamp the Clarets vant overlegne 6-0 og det var kampkvelden var ironisk nok nøyaktig tre måneder etter at Duff måtte av banen etter en smell. Comebacket er gode nyheter for manager Howe som har et forsvar som lekker, men vil nok forsikre seg at Duff er klar for det som venter og ikke blir sendt ut for tidlig. Kommende uke er det nok en tilgjengelig kamp for reservene, denne gang mot Wrexham og det forventes at Duff igjen vil bidra for reservene.

Det har vært frustrerende, i begynnelsen var det kun en uskyldig takling, men etter at undersøkelsen sa de først fire til seks uker, forklarte Duff. Leddbåndskader er ømfintlige skader og jeg tror at det er nøyaktig tolv uker siden jeg fikk skaden, så det har tatt lang tid – jeg har ikke hatt mange treningsøkter heller.

– Jeg er bare glad for å få en kamp og glad for å komme meg gjennom den, samtidig som det var godt å spille en kamp uten baklengs, men det var samtidig en god sjanse for å imponere manageren og assistenten. Jeg var mest glad for å komme meg gjennom kampen skade- og krampefri.

– Det var ikke avtalt hvor lenge jeg skulle spille foruten det jeg følte jeg kunne klare og kampen ble litt enklere etterhvert. Jeg fikk 90 minutter under beltet og er veldig glad for det.

– Det er usikkert hva som er planen fremover, men jeg ønsker å spille så mye som mulig, det er enda en kamp på tirsdag som jeg håper å kunne spille – men om jeg er i god nok form er opp til manageren, avsluttet Duff.