Duff snart klar

Gledelige nyheter for alle Clarets; Michael Duff har gjort så store fremganger at han blir å se i dagens Central League-kamp mot Morecambe som sparkes igang i dag kl 20. Nyheten styrker manager Howes forsvar som fortsatt sliter med å holde buret rent og Duffs retur tas imot med åpne armer. 

Foto: BurnleyFC.com

Michael Duff har vært skadelidende de siste to månedene takket være en kneskade og den trofaste forsvareren fikk et innhopp mot Burnleys 3-1 tap for Leicester City forrige helg. Med en reell sjanse til å spille i kveld og ingen Championship kamper før lørdag neste uke, har midtstopperen tiden på sin side til å bli friskmeldt og klar.

Leddbånd-skader er notorisk tidkrevende og pleier å ta mer tid enn antatt, derfor er vi henrykt over å kunne ha han tilbake, sa manager Howe. Det gjenstår å forsikre seg at han kommer seg gjennom kveldens kamp og treningen som venter, vi er håpefulle på at han klarer seg og derfra kan vi presse litt på treningene. Han er på riktig vei og har trent et par dager, uten problem og forhåpentligvis var det det siste om den skaden slik at vi kan fokusere på den kommende fitness-jobben, avsluttet manageren.

Ellers venter fortsatt Martin Paterson på grønt lys fra fysioene, men det gjenstår forsatt litt før spissen blir å se på banen – sjefen på sin side forteller at det er snakk om kort tid før Pato blir å se på reservelaget etter en kneskade som har holdt han ute av spill siden sesongstart og mesteparten av forrige sesong.