Grant: – Vi må holde sammen

Sisteskanse Lee Grant forteller til klubbens hjemmeside at laget tar kollektivt ansvar for deres skuffende resultater den siste tiden, samtidig røper keeperen at pausen kommer på et godt tidspunkt da troppen for mulighet til å fokusere på å forsvare seg de neste treningene. 

Foto: BurnleyFC:com

Lørdagens 3-1 tap for Bristol City sendte the Clarets ned til en skremmende 19.plass på tabellen etter at the Robins sikret seg deres første hjemmeseier denne sesongen. Keeper Grant har den siste tiden prestert mange klasseredninger, men en person klarer ikke å gjøre alt i en lagsport der flere områder trenger gjennomgang og innstramming.

Vi fikk en hårføner i pausen, vi fortjente det og løp ut på mer oppmuntret, men klarte ikke å holde det gående og spilte nok litt for løst, fortalte Grant. Det er en lagsport og vi er alle i samme båt, vi prøver så godt vi kan og alle dras i riktig retning der vi må stole på hverandre og jobbe hardt for hverandre.

– Dessverre er det slik at feil skjer og i løpet av de siste par ukene har vi hatt vår del av det, men vi jobber helt klart med å rette opp i det og kommer til å gjøre det de neste to ukene. Det kan være en bra ting og gir oss en sjanse til å trene på det og jobbe med et par andre vesentlige ting.

Det kommer til å være to lange uker, men det blir også fint for oss etter tirsdagens kamp å kunne jobbe med å rette opp visse ting, men på den andre siden må vi også jobbe hardt deretter. Vi vet at som et lag så slipper vi inn for mange mål og det vil vi gjøre noe med. Vi må holde samme og det nytter ikke å dra trådene i alle kanter, det er kun et tilfelle der vi må holde oss samlet og som et ungt lag ønsker vi å gjøre det bra for hverandre og kommer til å strebe etter de de neste par ukene, avsluttet sisteskansen.