Dyche: – Barton har fortsatt en rolle å spille her

Manager Dyche forteller at ny-re-signeringen Joey Barton han bli en vitkig del av klubben etter å ha skrevet under for the Clarets igjen. Midtbanespilleren skrev under en kontrakt som binder han til slutten av sesongen.

Foto: BurnleyFC.com

Den erfarne midtbanespilleren spilte en nøkkelrolle i the Clarets opprykk til de gjeveste forrige sesong og ble kåret til årets spiller av fansen. Manager Dyche ønsker 34-åringen som fikk 37 kamper forrige sesong velkommen tilbake.

Han har vist at han ønsker å være en del av det igjen. Det er ingen garantier for hor mye han kommer til å spille, men har er med oss, forteller Dyche. Det er et annet nivå av fotball og han må gjøre seg fortjent til å få spille og det er han klar over siden laget gjør det bra om dagen. 

Foto: BurnleyFC.com

Vi føler han kan bli en viktig del av troppen. Vi vet hva vi har lært i løpet av de siste årene, at man trenger dybde i laget og vi har helt klart ikke den dypeste troppen. I hvert fall ikke i Premier League, men man trenger den dybden og man trenger konkurransen innad i gruppen, avsluttet sjefen.

34-åringen vil være tilgjengelig for FA cupens tredje runde mot Sunderland etter å ha sonet en kamps karantene fra det skotske fotballforbundet for å ha tippet på kamper mens han var Rangers-spiller. Karantenen fant sted mot Manchester City 2.januar.