Dyche: – Fokus er på neste kamp

Seier i torsdagens kamp mot Chelsea vil sende Burnley opp til 6.plass på tabellen, forbi Arsenal og samtidig garantere Europa-spill neste sesong. Selv om fansen drømmer om Europa, så har sjefen en mer nøktern holdning og tar en kamp av gangen. 

Foto: BurnleyFC.com

Burnley dro i lans sin femte strake ligaseier i helgen og fikk en luke på ni poeng ned til Leicester. Selv om det var stas å vinne «best of the rest»-oppgjøret og manageren er fornøyd med hvordan spillerne har utviklet seg i løpet av sesongen, så er det viktig at spillerne holder fokus på neste kamp og neste kamp er mot Chelsea.

– Fansen begynner å tenke om Europa, men vårt fokus er på neste kamp. Vi møter Chelsea i neste kamp og de er helt klart et godt lag. Vi får se hvor det tar oss, men det er gledelig å være i denne posisjonen så langt uti sesongen.

Foto: BurnleyFC.com

– Det viktigste er å ikke miste fokus på det vi vil gjøre, vi vet at vi må gjøre mer av det samme i de neste kampene og i løpet av 90 minutter. Vi har oppnådd mer enn forrige sesong og har et åpent sinn på hvor langt vi kan nå. 

– Beveger vi oss fremover? Ja. Kan klubben bevege seg fremover og bygge på det? Ja, og det pågår. Men kan vi ta det for gitt? Absolutt ikke, ingenting kan tas for gitt her, avsluttet sjefen.