Dyche håper å ha Wallace tilgjengelig mot Leeds

Under forrige kamp, ble Ross Wallace liggende nede etter at Pennant plasserte albuen i ansiktet på vingen – som igjen sørget for at Wallace måtte ut på båre. Skaden var heldigvis ikke så farlige som først antatt og Sean Dyche regner med å ha vingen disponibel til den store kampen mot Leeds imorgen kveld.

Foto: BurnleyFC.com

Skotten storspilte mot Ståle Solbakkens mannskap, men Jermaine Pennant plantet en albue i ansiktet på Wallace midtveis i annen omgang og det hele så ganske dramatisk ut når vingen ble liggende nede i flere minutter og mottok behandling. Etter en håndfull minutter endte det opp med at båren ankom og flyttet Wallace vekk fra gressmatten.

– Jeg håper han kommer til å klare seg, bekreftet Dyche. Jeg så han like etter (hendelsen) og snakket med fysioene igår og de fortalte at han antageligvis klarer seg, vi håper på det samme idag og håper samtidig at resten av de andre smell helbreder seg. Går alt slik vi ønsker har vi en fulltallig stall å velge mellom, iallfall så fulltallig den kan bli.

– Vi la ting til rette på lørdagen og guttene har vært veldig mottakelige til det vi tilbyr dem foreløpig. Vi kommer til å bygge på det og fortsetter å fokusere på det vi bør – jeg er en av dem som tror på det vi gjør, ikke det vi ikke kan. Derfor fortsetter vi å tilføye ting til det vi mener kan bidra til å ta laget fremover. 

– Det er viktig (å få en god start). Det gir selvtillit i det vi prøver å få til blant staben og spillerne, noe som viser at det vi driver med har blitt akseptert. Spillerne, staben og fansen har alle fått følelsen for det vi prøver å gjennomføre og hvordan vi prøver å bevege oss fremover. Vi ønsker å ta prestasjonene, poengene på tabellen og klubben fremover, avsluttet Dyche.