Mee: – Et flott resultat!

Forsvarer Ben Mee har fått blitt tatt inn i varmen igjen etter å ha måttet vike plass for Joseph Mills under sesongåpningen og fram til Eddie Howe forlot Burnley. Den tidligere Manchester City-spilleren lot ikke sjansen svinne hen og etter noen sammenhengende kamper slo han til og ble like så greit banens spiller i Sean Dyches første kamp som manager for Burnley.

Foto: BurnleyFC.com

Ben Mee var en fornøyd mann etter å Wolves-seieren og innrømmer at han ikke har noe imot å være i skyggen av av sjefen, dersom det betyr at seirene kommer på løpende bånd.

Forsvareren ble kåret til banens spiller etter å ha måttet stå over forrige kamp grunnet karantene, men bidro til å holde nullen for annen gang på rad og la opp til det første målet som ble satt inn av Martin «Pato» Paterson.

– Jeg var misfornøyd over å ikke kunne spille mot Cardiff, men jeg er glad for å kunne ble tatt inn i varmen og spilte bra, fortalte unge Mee. Jeg mener guttene spilte bra og det kunne fort vært fem elle seks som kunne ha fått utmerkelsen, det var en god prestasjon fra laget og en flott måte å starte sjefens nye æra.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi har ikke gjort slikt ofte nok; en kjedelig 2-0, vanligvis pleier vi p score en haug og slippe inn en haug, men dette er slik vi ønsker å spille. Vi ønsker å spille inn færre mål og er fornøyd med hva vi fikk til – spesielt forsvaret – sjefen vil at vi skal jobbe hardt, men han ønsker samtidig at vi skal spille smart og jeg mener vi gjorde nettopp det. Det var et flott resultat!

The Clarets har nå vunnet tre av deres siste fire kamper og klatret opp til en 13.plass på tabellen. Lancashire-laget har like mange poeng som kommende utfordrer, Leeds United som kommer på besøk førstkommende tirsdag og forsvareren håper å kunne påføre nok en utfordrer en ripe i lakken.

– Forrige kamp mot Blackpool var en bra kamp med en veldig god oppvisning, vi gjorde det samme i går og vi ønsker å gjøre det igjen – samtidig som målet vårt er å spille uten baklengs mål igjen. Vi kommer ikke til å sitte på laurbærbladene, vi vil løpe utpå igjen og prestere en god kamp og håper på nok en kamp med rent bord og seier, avsluttet forsvareren.