Neste: Leeds United

Nok en vrien utfordrer ankommer Turf Moor og denne gang er det Leeds som har hatt den beste perioden den siste tiden.

Sean Dyches mannskap håper å kunne forsette der de slapp og opprettholde en god form i Lancashire, men vet at Untied-laget ikke skal undervurderes. 

På  skadefronten er det usikkerhet rundt Ross Wallace, Marvin Bartley og Chris McCann – førstnevnte måtte av banen på båre, men smellen vingen ble påført av Pennant virker ikke å være så alvorlig som først antatt. For gjestenes del er forsvarer Tom Lee tvilsom etter å ha pådratt seg en skade i øyet mot Brighton i forrige runde, men skulle ikke 21-åringen bli friskmeldt blir Lee Peltier å finne som midtstopper ved siden av Jason Pearce.

Foto: BurnleyFC.com

Sist gang lagene møttes endte det med frustrasjon når Leeds på tampen av kampen dro i land alle fire poengene på Elland Road og bedre blir det ikke når the Clarets kun har sikret seg poeng kun to ganger på de siste 14 forsøkene. Historisk sett har november vært en god måned for the Clarets, for begge seirene ha kommet denne måneden (hjemme i 2006 og borte i 2004).

Burnley har fått en pangstart under sin nye manager Sean Dyche og sendte Wolverhampton av banen med en overbevisende 2-0-seier, og er det mestscorende laget i ligaen; 28 mål på 14 kamper, noe som gir et snitt på to mål per kamp i snitt. Toppscorer Charlie Austin har stått for 19 av de nettkjeningene..

Gjestene har som nevnt innledningsvis ikke hatt den beste perioden og står uten seier på de fire siste forsøkene, men spilt uavgjort på de tre siste bortekampene. På scoringsfronten er ikke the Whites de mest effektive der blant deres 118 forsøk har kun 49 havnet på motstanderens keeper.

Blant merittene ligger Dean Marney an til å få sin 100. kamp for the Clarets.

Kampen spilles på Turf Moor, 6.november kl 20:45

Tidligere møter:
11.des 2010 Burnley 2-3 Leeds
30.apr 2011 Leeds 1-0 Burnley
19.nov 2011 Burnley 1 – 2 Leeds
02.jan 2012 Leeds 2-1 Burnley