Dyche håper lykken vil snu

Sean Dyche pressekonferanseManageren føler at laget har blitt mer forent etter at han tok over og håper å bruke den styrken til å felle Birmingham på Turf Moor i morgendagens oppgjør, men vet at City ikke kan undervurderes.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley-sjefen føler det har blitt et bedre bånd mellom stab, spillere og fansen etter en imponerende start på årets Championship der ligaen er like åpen som den var forrige sesong og ingen er berettiget plassering som gir direkte opprykk. Sjefen ønsker at hans lilla- og lyseblå hær gjør det de kan best og lager nok en ripe i lakken for City hvis de ikke har vunnet over på de siste fire oppgjørene.

– Fansen støtter klubben og blir frustrerte når ting ikke går bra, sa Dyche. Men jeg tror de vet at de har en manager, en stab og en spillergruppe som gir alt og det gir et samhold. Det har blitt en finansiell justering, men jeg tror også at fansen har akseptert det og det er visse gode ting som foregår her og fansen er med på det. 

– De gjør Turf Moor til et vanskelig sted for andre lag ved å virkelig støtte laget. Det et er klart det hjelper på resultatene og det er når vi får et likegyldig resultat at vi trenger dem som mest. Jeg er sikker på at de kommer til å spille deres rolle og vi kan oppnå gode ting sammen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi bygger en god vinnermentalitet i laget og jeg har understreket viktigheten av det til alle. Junior kom inn i helgen og påvirket kampen – måtte det fortsette lenge! Jeg har gjort det klart at jeg vil alle til å spille sin rolle slik Junior og andre har gjort.

– Han kom inn, virket skarp og scoret et flott mål som vi så, han har vært respektfull overfor plassen, men de vet også at det kun er elleve spillere der ute og alle må være klare til å gjøre sitt. Jeg er sikker på at mange blir frustrerte, men når de tar på seg trøya, så er det deres jobb å sørget for at de forblir der. 

The Clarets skal møte et City-lag de ikke har hatt lykkelige dager mot, som på deres seks første kamper har fått den verste starten på over 25 år. Sjefen vet bedre enn å undervurdere sin kommende motstander.

– Birmingham har fått en klossete start på sesongen, men de har også hatt sine utfordringer. Det er den første gangen i moderne tid jeg kan huske at de ikke har fått finansene kastet etter seg, men jeg kjenner Lee Clark og vet at han vil forbedre resultatene og de har et godt og erfarent lag med unge og gode spillere, så vi tar ingenting for gitt, avsluttet sjefen.