Neste: Birmingham City

Turf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBirminghamThe Clarets tar imot et City-lag som ikke har fått den beste startet på sesongen, noe de følgelig ønsker å snu, men møter sterk motstand fra et Lancashire-lag som har fått deres beste start på mange år og ønsker å heve seg etter forrige rundes poengdeling.

Det er dukket opp for en hyggelig gjenforening med Wembley-helten Wade Elliott.

The Clarets ønsker å reise kjerringa etter å ha gjort det meste riktig i forrige runde, men vet at Birmingham ikke er noen enkel nøtt å knekke. De siste fire oppgjørene har kun gitt ett poeng og man må tilbake til 2009 for å erindre siste seier over City.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

City har et noe skadeskutt lag, men har allikevel tilstrekkelig med kvalitet i laget til å kunne dra i land en seier på Turf Moor. Burnley på sin side har kun Ross Wallace ute og erstattet vingen med Michael Kightly fra Stoke på et sesonglagt lån.

Burnley står i skrivende stund med kun ett tap (Brighton) på de siste elleve kampene, mens Birmingham enda har til gode å vinne på fremmed gress i ligaen denne sesongen og står med svake fire poeng. Gjestene har en gammel helt i sine rekker, nemlig Wembley-helten Wade Elliott som helt sikkert kommer til å få en varm velkomst av hjemmefansen.

Kampen spilles på Turf Moor, tirsdag kl 20:45

Tidligere møter:
26.jan 2013 Burnley 1-2 Birmingham
22.des 2012 Birmingham 2-2 Burnley
03.apr 2012 Burnley 1-3 Birmingham
22.nov 2011 Birmingham 2 -1 Burnley
03.okt 2009 Burnley 2-1 Birmingham