Dyche håper på god kamp mot Palace

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche føler at trioen på topp har det som trengs for å prestere i Premier League og ser fram til oppgjøret i London. Etter en landslagpause og et viktig poeng mot Manchester United, reiser de lilla- og lyseblå til Crystal Palace og kjemper om poengene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Premier League har ikke vært enkelt for Burnley som enda har til gode å vinne og sjefen håper naturligvis å kunne snu den trenden.

– Ting har forbedret seg raskt her, trenings feltene, analysene, sports-vitenskapen og stadion, men også spillerne, poengterte Dyche. Vi føler de har utviklet seg under oss og vår tid her, men vi har nye som spillere vi ønsker jobb mer med, men målet er alltid det samme. Alt er rettet mot å vinne.

– Utfallet jeg ser etter er å forbedre miljøet for at spiller skal kunne forbedre seg og vinne. Jeg har tro på prestasjonene og at vi presser oss selv, fordi det bidrar til de rette resultatene, i de første kampene følge jeg vi leverte gode kamper og klarer vi å følge opp det, vil belønningen komme av seg selv. 

– Det har ikke vært mangel på taktisk forståelse, grunn-oppgavene til laget har vært gode, energien og det fysiske til spillerne har vært utsøkt. Det har vært øyeblikk av ekte kvalitet i vårt spill og med et snev av hell vil vi score ett mål eller to, men de må gå vår vei. 

– Palace har gjort en god jobb det siste året og avsluttet på en 11.plass ifjor, noe jeg er sikker på at de har lært av. Det er forskjellige måter å oppnå sine mål, de har vist det og vår reise har akkurat begynt, vi er en klubb i utvikling og beveger oss fremover, så vi går inn i kampen med et åpent sinn og er klare til å gi det et forsøk.