Neste: Crystal Palace

selhurst parkcrystal palace fcThe Clarets reiser til Selhurst Park og møter et lag i en lignende situasjon som dem selv, nemlig et lag i bunnen av tabellen. Vi må tilbake til Championship sist gang lagene møttes og kamphanene har alt å kjempe om i kommende runde. 

The Eagles har fått en treg start på sesongen og kan kun vise til ett poeng på deres tre siste kamper, mens Burnley i skrivende stund befinner seg på bunnen av tabellen etter at de hentet hjem ett viktig poeng mot Manchester United.

Palace-sjefen kan gi James McArthur – klubbens rekordkjøp – debut, mens Kevin Doyle og Zaki Fryers kan returnere til startoppstillingen for London-laget. Andrew Johnson og Marouane Chamakh er begge ute, mens Joe Ledley er tilgjengelig igjen etter å ha returnert fra landslagtjeneste med Wales.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets må fortsatt klare seg uten Sam Vokes og kan gi George Boyd, Nathaniel Chalobah og Michael Keane sine debuter. Danny Ings vil antageligvis få muligheten til å spille en rolle for de lilla- og lyseblå etter å ha kommet seg etter mindre sykdom.

Tidligere møter:
12.jan 2013 Burnley 1-0 Crystal Palace
06.okt 2012 Crystal Palace 4-3 Burnley
10.mars 2012 Burnley 1-1 Crystal Palace
13.aug 2011 Crystal Palace 2-0 Burnley
05.mars 2011  Burnley 1-0 Crystal Palace
18.sept 2010  Crystal Palace 0-0 Burnley