Tapte i London

(Crystal Palace 2-0 Burnley): The Clarets hadde ingen god dag på jobb og må leve nok et år med en poengløs retur fra Selhurst Park. Til tross for en jevn kamp, var det straffen i en god Burnley-periode som ødela mest, men en utvisning av Bartley på overtid gjorde dagen ikke bedre.

Manageren gjorde tre bytter fra forrige kamp der Keith Treacy fikk sin fulle debut og der David Edgar og forventede Brian Easton fikk starte i forsvaret. Hjemmelaget startet best og presset mest – det fikk de gjennomslag for da McGivern la inn en flott ball mot feltet; der var Parr i luften og nettet Palace i føringen etter ni minutter.

The Eagles prøvde seg igjen kort tid senere, men etter det tok Burnley mer over kampen, skapte fine sjanser med Rodriguez som største trussel med god hjelp av vingene. Tross forsøkene ble det ingen fler mål og lagene gikk til pause der Burnley nok kunne føle at de burde ha ledet, men ikke hadde flaksen på sin side.

Etter sidebytte viste Treacy igjen magi med sine innlegg – uten hell. Burnleys Lee Grant i buret kunne til tider takke forsvaret for at Palace ikke ledet med mer etter en blemme nesten midtveis i omgangen. Leiesoldaten Mee levde muligens seg litt i den beskyttende rollen, noe som førte til en feilberegnet takling på Scannell i feltet og straffe i det 65.minuttGarven gjorde ingen feil fra krittmerket 2-0 til London-laget.

The Clarets satte inn nok en offensiv og slapp energien til Marvin Bartley ut på banen som etterhvert begynte å hjelpe for stadig flere sjanser ble skapt, men ingen som kunne overliste solide Speroni mellom hjemmelagets stolper. Frustrasjonen tok etterhvert overhånd og Bartley plasserte en arm i ansiktet på Parr og ble pent vist av banen tre minutter på overtid, som et siste stikk på en skuffende dag.

Burnley: Grant, Trippier, Easton, Amougou, Mee, Edgar (Austin 63), McCann, Wallace, Elliott, Rodriguez, Treacy (Bartley 72).
Innbyttere: Duff, Marney, Jensen.

Gult kort: Wallace 60
Rødt kort: Bartley 90+3

Crystal Palace: Speroni, Wright, Parr, McCarthy, Ambrose (Dikgacoi 49), Garvan, Scannell (Andrew 83), Easter (Zaha 72), McGivern, Tunchev, Ramage.
Innbyttere: Jedinak, Zaha, Andrew, Price.

Dommer: Brendan Malone
Tilskuere: 12,400 (Burnley 767)