Kun ett poeng mot Fulham

(Burnley 2-2 Fulham): Burnley startet best, men fikk to mål imot på kort tid. Derfra så det hele ut til å bli nok en tung dag for the Clarets, men leiesoldat Fofana ville det annerledes og sørget for to mål og ett viktig poeng.

Burnley startet best med spennende forsøk av Vitinho (4′) og Berge (11′). Men det var gjestene som trakk det lengste strået fra hjørnespark like etter kvarteret. Pereira la inn fra flagget og i feltet stormet Joao Palhinha mot mål og stanget inn kampens første mål. 1-2 til Fulham i det 17.minutt.

Det var en kalddusj for the Clarets som startet bra. Verre skulle det bli. Tre minutter senere måkte Robinson kula opp mot Burnley-feltet, der var Rodrigo Muniz på løp og i duell med keeper Trafford lobben han kula over og i mål. 2-0 i det 20.minutt.’

Pereira (34′), Ekdal (36′), Obobert (38′ og 41′) forsøkte seg før fjerdedommeren la til tre tilleggsminutter og lagene ble sendt i garderoben.

Etter sidebyttet starter Burnley friskt og en tidlig jaget redusering. Brownhill (46′) kom nærmest før gjestene tok over styringen litt. Det ble flere hjørnespark fram til klokken bikket timen spilt. Burnley klarte ikke så skape stort på eget gress, så da ble det sendt ut flere friske bein.

Hjemmelaget skapte litt mer fremover i det 70.minutt vartet Burnley opp med et knall-angrep. Et Fulham-forsvar ble klarert og Assignon satte fart mot feltet. Et presist innlegg fant David Fofana umarkert som stanget inn reduseringen. 2-1 til Burnley.

Kampbildet byttet litt på hvem som hadde ballen og var på offensiven. Klokken tikket og fjerdedommeren la til fem tilleggsminutter.

Burnley spilte ball og fikk kjenne på ballen før Gudmundsson ut av ingenting sendte en stikker til Odobert på løp. Kantspilleren fosset mot feltet og la inn til David Fofana som skled inn utligningen! Turf Moor eksploderte og 2-2! Målscoreren fikk gult kort for feiringen med fansen.

Burnley: Trafford, Assignon, O’Shea, Ekdal (Esteve 45), Vitinho (Bruun Larsen 86), Ramsey (Gudmundsson 62), Berge, Brownhill, Odobert, Foster, Amdouni (Forana 62)
Innbyttere: Muric, Al-Dakhil, Esteve, Cullen, Berg Gudmundsson, Massengo, Bruun Larsen, Fofana, Tresor
Gule kort: Berge 83, Fofana 90+2

Fulham: Leno, Robinson, Ream, Adrabiyo, Castagne, Palhinha, Reed, Willian, Pereira (Tete 84), de Cordova-Reid (Cairney 73), Muniz (Broja 73)
Innbyttere: Rodak, Ballo-Toure, Fougerolles, Tete, Cairney, King, Lukic, Sekularac, Broja
Gule kort: Reid 43, Pereira 45+2