Dyche hyller tålmodigheten til Burnley

Sjefen hyllet spillerne for sin ro etter at de snudde oppgjøret mot Bournemouth og sikret deres fjerde borteseier denne sesongen. Burnley lå under etter et uheldig selvmål av Ashley Barnes, men ett kvarter senere hadde Lancashire-laget snudd kampen og var i føringen etter mål av Chris Wood og Ashley Westwood. Barnes fikk også sin hevn ved å sette inn spikeren i kisten rundt timen.

Foto. BurnleyFC.com

Bournemouth er et vanskelig lag å spille mot. Jeg vet at de har hatt en utfordrende periode, men de er sterke hjemme og var klare for utfordringen. De har en sterk statistikk hjemme, men for oss så er det 24 poeng fra 14 kamper. Det er en veldig, veldig godt tilbakekomst. Vi har fortsatt mye å gjøre, men vi så en veldig motivert gruppe spillere med en gjennomført prestasjon. Man ser alltid etter den rette blandingen som trengs til å vinne kamper og det fant vi etter jul. Du kan se lagets flittighet og organisering.

Foto. BurnleyFC.com

De gjorde noen endringer og prøvde å komme tilbake, men vi var godt organiserte og jeg var veldig fornøyd med mentaliteten. Vi lå under tidlig i kampen og selv om det var uheldig så var vi klarsinnet og spillerne reagerte med ro og gjorde alt det de trenger for å vinne kampen. Vi visste at dette kom til å bli en tøff sesong og måtte tilpasse spillerne til nye utfordringer, men mentaliteten og troen har holdt seg sterk hele veien. Nå får vi lønn for strevet og det er på grunn av deres profesjonalitet og flittighet. Seire setter oss i en bedre posisjon, men det minner oss om at det fortsatt gjenstår mye jobb. Det er fortsatt mye fotball igjen og vi vil avslutte sesongen på rett vis, avsluttet sjefen.

Foto. BurnleyFC.com

Midtbanespiller Westwood har vært en viktig brikke i Clarets-troppen denne sesongen og Westy uttrykker at denne type prestasjon er det som trengs for å sikre overlevelse i Premier League. Bournemouth hadde ikke tapt mot andre enn topp-seks lagene denne sesongen, men Eddie Howes mannskap klarte ikke å håndtere the Clarets.

Det var en slakk og skuffende start, men man kunne se lagånden vår gjennom hele kampen. Karakteren å komme hit og vise dem hvor godt lag vi har, den karakteren viser vi på trening hver dag og det gjør oss godt. Når vi spiller slik så er det ikke mange lag som klarer å stoppe oss. Når vi er på vårt beste kan vi matche hvem som helst og det trenger vi å gjøre hver uke.

På fredag viste sjefen oss poengene vi har hentet siden jul og det er fenomenalt. Vi fikk ikke den sesongstarten vi ønsket, men vi holder sammen og det er en herlig gjeng vi ser falle på plass. Vi har godt mot, men alt ligger i våre hender og det er slik vi vil ha det. Det føltes godt å score! Sa Westwood.

Foto. BurnleyFC.com