Dyche: -Ingen samtaler om Austins fremtid

Foto: BurnleyFC.com

Charlie Austin er uten tvil en av Burnleys mest verdsatte stjerneskudd for øyeblikket med hele 18 mål i samtlige turneringer, noe som gjør han til toppscorer i de fire engelske ligadivisjoner.

At Austin kommer til å forsvinne før eller siden er ingen hemmelighet, men det var ikke et emne for Sean Dyche i forkant av ansettelsen. 

Nyansatte Sean Dyche var nok klar over Charlie Austins imponerende målstatistikker før det ble aktuelt å ta over skuta på Turf Moor, men som de fleste andre Championship-klubber trenger de å selge spillere for å overleve.

I forkant av ansettelsen var det aldri et tema eller noe behov for bekreftelse at Austin ikke kom til å bli solgt, noe som skyldes flere faktorer.

– Vi snakket aldri om det. Til å begynne med så er slike ting utenfor vår kontroll, men det er noe som har hendt med mange spillere før – for eksempel solgte vi Marvin Sordell i fjor. Denne klubben har en annerledes økonomisk plattform og en annen finansiell tankemåte, samtidig som den er realistisk, sa Dyche til BBC Radio Lancashire