Neste: Wolverhampton

The Clarets tar imot storstilt besøk fra Birmingham og nyansatte hovedtrener Sean Dyche står overfor sin første utfordrer. Ståle Solbakkens mannskap har ikke den beste måneden som var, men ulvene skal på ingen måte undervurderes. 

Burnleys Sean Dyche har noen mindre skader å bekymre seg for, men Marvin Bartley (lysken) og Ben Mee (suspendert) ser ut til å være kampklare igjen, mens Wolves’  keeper Wayne Hennessey (kne) antageligvis ikke er klar for førstelaget – til tross for reservelagsspill i midtuken. Ellers er Stephen Hunt (hofte) og Jamie O’Hara (brokk) – begge midtbanespillere – fortsatt utilgjengelige.

Foto: BurnleyFC.com

Kamphanene har tro og lang historie i Football League og møttes sist gang i Premier League, 2010 – den gang vant Wolverhampton 2-1 på Turf Moor. West Midlands-klubben har hatt gode tider mot Burnley, som kun har vunnet to av de siste 22 oppgjørene siden 1964.

Burnleys ferske manager, Sean Dyche startet i sin andre klubb som manager etter å ha ledet Watford til en 11.plass forrige sesong og tok over etter Terry Pashley som vant to av tre kamper. Dyche har en stor utfordring foran seg, der han må sørge for at de lilla- og lyseblå fortsetter å score slik de alltid har gjort, men må stramme inn bakover. I løpet av de siste 13 kampene har det blitt hele 55 mål; 26 (31) for og 29 imot. Blant de 26 målene, står Charlie Austin for 18 av dem (inkludert cup-kampene), men maktet ikke å score mot Cardiff i deres 4-0-tap forrige helg.

Ståle Solbakkens mannskap har spilt 1-2-2 forrige måned, der to av de forrige kampene endte med poengdeling (1-1 og 2-2), men har fortsatt til gode å tape mot et lag fra den nedre delen på tabellen.

Blant milepælene ligger Kieran Tripper til å få sin 100. ligastart i karrieren.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 3.november kl 16:00