Dyche: – Mye positivt å bygge på

Sjefen tilbringer denne uken på treningsfeltet med spillerne og får med det sin første fulle uke med trening til disposisjon. Det ble en god start på Turf Moor-karrieren med to strake seire, men mot Ipswich Town som også har fått en ny manager, gikk det ikke fullt så bra og the Clarets reiste hjem uten poeng i bagasjen. 

Foto: BurnleyFC.com

Dyche så mange positive aspekter å trekke frem og er sikker på at det blir en innholdsrik uke der det blir mulighet til å trenere spillerne i utvalgte ting.

– Spillerne har gjort mye av det vi har bedt dem om å gjøre og det er helt klart en utvikling på gang, sa Dyche. Ser man på kampene vi har spilt og hva vi har fått ut av det – seks av ni mulige poeng – så tenker nok mange «greit, det er et godt grunnlag å jobbe med». Det er mye positivt å bygge på.

– Spillerne har vært fantastiske. Vi har vært her i åtte eller ni dager og tilbakemeldingene jeg har registrert, måten de har levert og måten alle har tatt imot deres nye støtteapparat og nye fjes har vært utrolig positivt – det gjør det til et positivt fundament for oss å bygge på. Vi kan gjort mye god jobb med dem denne uken og jeg har bedt dem om å være forberedt på det, men som sagt tidligere; de har vært dyktige og det var ikke mangel på innsats på lørdag. Det var mye positivt som vi kan jobbe med videre og trene på å bli bedre, avsluttet sjefen.