Jay: – Den beste jeg har spilt med

Tidligere Burnley-helt Jay Rodriguez er sikker på at Charlie Austin ikke villa seg distrahere av spekulasjonene som antyder at Burnleys toppscorer er på vei bort fra Turf Moor.

Rodriguez benytter samtidig anledningen til å skamrose Englands toppscorer og unner han enda mer suksess i den lilla- og lyseblå trøyen. 

Foto: BurnleyFC.com

23-åringen har en kontrakt som går ut sommeren 2014 og dette er følgelig noe Sean Dyche ønsker å gjøre noe med etter den siste tids oppsiktsvekkende målkalas, rekorder og interesse fra store klubber i Premier League.

Jay Rodriguez var – og er – en helt fra Burnely som kjenner Austin godt fra tiden i Lancashire og forteller at Austin ikke er spilleren som blir revet med av all snakket og føler at fokuset ligger på the Clarets.

– Jeg tror ikke han lar seg påvirke av noe, foruten å se fram til neste kamp, sa Jay. Jeg er sikker på at han ikke tenker på spekulasjonene og han kommer til å konsentrere som om laget og prøve å score så mange mål som han kan – det er en utrolig oppnåelse å få 20 mål hittil. Klubbens raskeste og det ville være fantastisk hvis Burnley ville klare å holde på han. 

– Han er en naturlig avslutter, samtidig som han blir godt servert av lagkameratene, men han vet også hvordan han skal posisjonere seg i boksen. Han kommer alltid til å ha minst en sjanse til å score, han er en fenomenal avslutter – den beste jeg har spilt med – og han viser seg i Championship hver uke og scorer i nesten hver kamp. Jeg er glad på hans vegne. 

Foto: BurnleyFC.com

– Han viser hvor god han er og det har han gjort på treningene hver dag, men på kampdagen er det vanskeligere å score enn på treningsfeltet. Spesielt i Championship fordi det er en såpass vanskelig liga med så mange gode lag, men jeg er ikke overrasket over hans standarder på treningsfeltet som overføres til gressmatten. Man tar det nesten for gitt at han kommer til å score nå. 

– Han er en utrolig målscorer og fortjener suksessen han har. Han er en flott fyr og jeg er glad på hans vegne, at han scorer mål og gjør det bra for Burnley fordi det betyr at han hjelper laget, samtidig som det er godt å se at de gjør det bra for øyeblikket. Jeg håper det fortsetter og at Charlie slår enda fler rekorder, avsluttet Jay Rodriguez.