En skuffet Vokes

Sam Vokes var nektet sitt første mål for sesongen – selv om the Clarets utlignet takket være hans innsats – men de lilla- og lyseblå var skuffet over å ha tapt på Portman Road. 

Foto: BurnleyFC.com

Innbytteren ble servert et perfekt innlegg av Junior Stanislas som tårnspissen sendte retning Henderson i buret, men på sin ferd traff lærkula Danny Higginbotham og dermed ble målet kreditert  Ipswich-forsvareren. Med ti minutter igjen av kampen fikk the Clarets håp om at det kunne bli et poeng, men DJ Campbell ville det annerledes og tok tilbake føringen minutter senere.

Foto: BurnleyFC.com

– Det var i boksen og Junior la inn en herlig ball, jeg fikk en liten stuss på den og jeg tror han (Higginbotham) guidet den inn, men jeg tolker den som mitt første (mål), sa Vokes. Det er godt å komme i gang, selv på dette stadiet og håper at det er opp- og fremover herfra for meg – jeg mener jeg spilte bra, men ved 1-1 ga vi alt og flere av guttene pushet fremover og jaget en seier.

– Dessverre lot vi oss ta på en kontring og etter de to seirene vi hadde, har vi mye selvtillit i oss og følte at vi kunne vinne kampen, men det var ikke ment å skje, men det var nok en sterk prestasjon. Ingen var fornøyde med målet og som spiss føler man at keeperne er litt overbeskyttet, men i dette tilfellet var helt klart en feil. De fikk den dessverre og vi gjorde en god jobb med å komme oss inn i kampen igjen, men var uheldige som tapte til slutt. Noen av guttene mente vi kunne klare det, men jeg mener vi må holdet hodene våre kalde etter uken vi har hatt og prøve på nytt i neste kamp, avsluttet angriperen.