Dyche om Arsenal-kampen

Sean Dyche pressekonferanseBurnley tar imot the Gunners til dans på et utsolgt Turf Moor denne lørdagen. London-laget blir den tredje store klubben som kommer på besøk til Lancashire i løpet av kort tid og manageren forteller at the Clarets er klare til å kjempe om poengene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Fire av seks mulige poeng har blitt hentet i de to forrige kampene på Turf Moor etter at the Clarets seiret over Manchester City og spilte uavgjort mot Tottenham, slikt øker selvtilliten i Lancashire. Neste utfordrer er Arsenal, et lag som er i god form om dagen og står med seire i ti av deres elleve siste kamper.

– Vi har funnet klarheten i forkant av alle store kamper og anledninger, vi har syv store anledninger som venter, men vi kan kun ta dem en av gangen og den neste er Arsenal, sa Dyche. Jeg har tro på det vi gjør og ser ikke på andre siden det ikke er relevant for meg. Jeg er helhjertet fullstendig sikker på at vi kan oppnå våre mål denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er mer i vente, men vi tilpasset oss utfordringen og vokst utover i sesongen. Det sier prestasjonene og det vi har levert, uavhengig av situasjonen. Det er det samme med alle kamper, man må tro på det en gjør og måten en jobber på, noe spillerne må vise i det fløyta går. 

– Jeg tenker at vi har gjort det ganske bra i løpet av sesongen og poengene vi har hentet mot storklubbene og de større klubbene har vært bra for en klubb som nettopp har kommet seg inn i denne divisjonen. Vi prøver å forstå motstanderen så godt vi kan og hvordan de spiler, noe av den jobben de prøver å få til, men det teller med det vi gjør.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi gjorde det helt klart vanskelig for Tottenham og hadde mulighetene til å vinne kampen, mens vi dro det i land mot Manchester City. Jeg er tilfreds med måten laget spiller og bevegelsen, men det er selvfølgelig en stor utfordring.

– De vinner ikke disse kampene basert på flaks fordi det ikke går an å vinne så mange kampen med flaks, avsluttet sjefen.