Dyche om Everton-oppgjøret

Sean Dyche pressekonferanse 8The Clarets møter the Toffees som har funnet formen etter en ujevn periode og manageren føler at lagets sterke mentalitet vil komme den til gode i det sesongen nærmer seg slutten og poengene blir stadig videre. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vår sterke mentalitet har forblitt gjennom hele sesongen og jeg veldig glad for det. Viljen og viljen til å forbedres har vært der hele tiden og vi har fått noen store resultater underveis, poengterte sjefen. Vi har nå seks store og av forskjellige grunner viktige kamper igjen til å gjøre fornuft ut av det hele og levere prestasjoner. 

Jeg har fullstendig tro på laget og hva vi kan oppnå denne sesongen, jeg føler vi har det som trengs for å bli i Premier League. Jeg mente det etter den første fløyteblåsen, jeg mente det etter ti kamper når alle sa vi ikke hadde noen sjanse og jeg mener det fortsatt. 

Vi har lagt ned mye jobb til å være hvor vi er nå etter å ha blitt avskrevet, men vi er helt klart fortsatt med.Jeg har vært fornøyd med prestasjonene, vi vet selvfølgelig at vi trenger å vinne kamper fordi det er det bransjen går ut på, men det er mye grunnlag for det her. Vi har levert gode prestasjoner mot noen veldig, veldig gode lag nylig.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Håpet vårt og kravet til spillerne er å ta de prestasjonene inn i kamper som ikke flyr høyt, vi ønsker å samle alle de tingene vi har lært gjennom sesongen og ta det inn i de seks kampene som venter. Prestasjonene er bare markører, når fløyta går i neste kamp er det ikke garantert at det vil være like bra som i forrige kamp. 

– Men det er kun markører som forsterker troen i det vi gjør som gruppe og hvordan de fungerer, noe jeg mener har vært nøkkelen. Jeg snakket med Arsene Wenger i enerom etter forrige helgs kamp og han var imponert over hvordan laget så ut, energien og noe av kvaliteten vi hadde. 

Vi må tilføye mer enn det fordi vi har skapt sjanser og når er det som tidlig i sesongen hvor vi ikke scoret like fritt, så vi må skape enda bedre sjanser, sa Dyche.