Vokes: – Vi er klare

Sam Vokes pressekonferanseThe Clarets møter et sterkt Everton-lag, men Sam Vokes forteller at det er god stemning innad i troppen og ser fram til oppgjøret på Goodsion Park.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Waliseren har tatt tilbake startplassen på topp ved siden av Danny Ings etter å ha ha kommet seg tilbake fra skadeoppholdet som holdt han på sidelinjen en lang periode, noe som banet vei for Ashley Barnes. Etter en tøff periode for de lilla- og lyseblå med topplag etter topplag i Premier League, føler han at lagkameratene har all grunn til å være stolte over resultatene og prestasjonene i forkant av sesongavslutningen.

– Guttene føler seg utmerket og det har vært en god liten periode for oss nylig, en tøff en, men vi kom ut av den med noen gode resultater og prestasjoner som vi tar med oss inn i denne helgen, sa Vokes. Everton er nok et sterkt lag i denne ligaen, så det kommer til å være tøft nok en gang, men vi har hentet hjem gode resultater mot Manchester City, Tottenham og Chelsea. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det blir ikke noe enklere på dette nivået, det vet vi, men det er en sjanse for oss å dra til Goodison og vise hvem vi er og at vi mener alvor. Å vise at de prestasjonene vi har lagt ned den siste tiden har rettferdiggjøre et resultat. Vi ser på innkjøringen og en tøff periode med kamper hvor vi håper på resultater som legger ting godt til rette for oss. 

Det starter med Everton og vi vet at det kommer til å bli tøft, men det burde bli en bra kamp. Det er viktig å få resultater nå og vet at vi trenger det de neste kampene. Personlig føler jeg at formen min kommer seg og fikk mine første 90 minutter mot Arsenal forrige helg som var en herlig, så jeg er klar, avsluttet Voles.