Dyche om Lindegaard og skader

Sean Dyche hentet Anders Lindegaard til Turf Moor nylig og forteller at keeperens ønske og hunger etter å kjempe om en plass i laget var vesentlig og spilte en stor rolle i managerens valg om et kontrakttilbud.

Foto: BurnleyFC.com

Etter oppholdet i Manchester United gikk keeperen til West Bromwich hvor det ble minimalt med spilletid og dermed et 18-måneders langt låneopphold hos naboene Preston North End. 33-åringen har nå en mulighet til å kjempe om en plass i lagoppstillingen til Burnley etter å ha skrevet under en kontrakt med Turf Moor-laget til enden av sesongen.

Sjefen forteller også litt om skadesituasjonen i laget.

– Siden Tom ble skadet, begynte vi å titte oss rundt og se om det var noen der ute. Vi kjente til at Anders hadde takket nei til et par ting og han har en god CV å vise til, forklarte sjefen. Han hadde en rolig periode, men han er veldig motivert. Både jeg og (keepertrener) Billy Mercer snakket med han og han virker veldig motivert av å komme hit og vil virkelig kjempe , komme i form og bli skarp igjen – noe han har vist. 

Foto: BurnleyFC.com

– Selv etter et par dager begynte det å synes, vi har vært veldig imponerte med det. Han snakket med oss om sin hunger og ønske om å jobbe hardt, ikke bare være her for å være her, men prøve å jobbe seg opp og sette press på keeper-situasjonen. 

Jonathan Walters har et kne som må få hvile litt og vi er ikke sikre på tidsaspektet med det Vi kjenner til situasjonen med Nahki Wells (nylig ankeloperert) og er varsomme, men han er utpå gresset igjen og gjøre det bra, la sjefen til.