Signerer Anders Lindegaard

Burnley henter inn en ny keeper, dansken Anders Lindegaard som bli værende i Burnley etter å ha skrevet under en kontrakt som går ut til sommeren. 33-åringen kom til Turf Moor på prøvespill kort tid etter skaden på Tom Heaton, men imponerte tilstrekkelig til å få «kortvarig» tillit.

Den tidligere Manchester United-keeperen har vært uten kontrakt siden sommeren, men begynte å trene med Burnley kort tid etter at Tom Heaton ble langtidsskadet. 33-åringen forlot Preston North End i sommer og forblir i kjente omgivelser etter å ha prøvespilt for the Clarets.

– Jeg har hatt en god uke og fikk et godt inntrykk av hele klubben og menneskene her. Det er ikke vanskelig å finne det fint her, forklarte Lindegaard som fikk trøye nummer. Det virker som et ærlig og hardt-arbeidende sted å være, og det liker jeg å være en del av. Jeg fikk se de to første kampene hvor Nick spilte og han gjorde det veldig, veldig bra. Det respekterte jeg veldig. 

– Jeg er her for å trimme skrapheten i konkurransen hos keeperne og se hva som skjer derfra. Jeg føler meg fortsatt fysisk bra og ønsker å spille, og kommer hit med god lagånd og entusiasme til å starte. Jeg la merke til den gode atmosfæren fra den første dagen, at ting er på plass og den gode sesongstarten høster goder, sa 33-åringen.

Lindegaard har historie fra hjemlandet Danmark, (OB og Kolding), Aalesund, Manchester United, West Bromwich og forrige arbeidsgiver, Preston North End.