Dyche om skadene i troppen

The Clarets har allerede Ben Mee ute i noen uker til og ble svekket av Charlie Austins tilbakefall i forrige runde, men det nye året bød på flere kritiske skader. Dean Marney sto over Owls-kampen grunnet en mindre strekk, samtidig som både Martin Paterson og Chris McCann måtte av banen i nevnte kamp med skade. Sjefen beroliger alle og forteller at det ikke er så ille som det ser ut og at de fleste av spillerne bør være tilbake innen kort tid.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Manageren har litt hodebry i disse dager med et par skader å tenke på, Ben Mee, Charlie Austin, Dean Marney, Chris McCann og Martin Paterson er alle skadd etter at tirsdagens kamp var ferdigspilt. Samtlige spillere kategoriseres som nøkkelspillere for the Clarets og i forkant av FA cupens tredje runde mot Barnsley er troppen litt tynn, men sjefen beroliger og forteller at de ikke er forventet å være ute lenge.

– Det går greit med Charlie og skaden begynner å gå over og det er en mindre hamstring-skade og en det medisinske støtteapparatet må håndtere forsiktig. Vi må se hvordan det går med han og vi håper at Chris og Martin (begge hamstring) ikke er alvorlige, men vi må se på dem det neste døgnet. Dean Marney (strekk) er ikke alt for alvorlig heller og vi regner med at det går over snart – jeg er ikke for bekymret på nåværende stadie, men vet mer om 24 timer, sa sjefen.