Treacy: – En god manager bak meg

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com
Keith Treacy profil
Foto: BurnleyFC.com

Åpenbaringen og helten fra Sheffield Wednesday-kampen, Keith Treacy vil bygge på den gode starten på 2013 etter å ha funnet det vanskelig med spilletid under tidligere manager og mannen som hentet han til Turf Moor, Eddie Howe

Vingen sto for åpningsmålet – hans første på 16 måneder – og la opp til det andre ved å skaffe Burnley straffe, som ble satt inn av Ross Wallace. Vingen tar ingenting for gitt og vet at det fortsatt venter mye hardt arbeid, men forteller at ting er betraktelig annerledes nå enn før. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Treacy har fått et par innhopp her og der siden Sean Dyche tok over roret på Turf Moor og etter å ha vist positive takter de siste kampene løsnet det omsider for vingen med en etterlengtet nettkjenning. Iren forteller videre at det har blitt en helt ny tilværelse på Turf Moor – for hans del – etter at Dyche tok over ledelsen for Eddie Howe som valgte å gå tilbake til Bournemouth.

Jeg og sjefen har jobbet nært siden han kom inn, sa Treacy som blant mange var ansett som overflødig og et overgangs-objekt under manager Eddie Howe. Han så på hvilke problemer jeg hadde, hvordan jeg så på klubben og hvordan jeg følte jeg var behandlet.

– Han rettet opp i flere ting og har vært i en annen klasse mot meg og er den første som forteller meg hvor jeg må jobbe mer og skryter av det jeg trengte å gjøre.

– Jeg er ikke der enda, for uavhengig av målet og en god prestasjon, betyr det ikke at jeg er der jeg vil være. Prestasjonen skygget litt over det og jeg tror jeg ga bort ballen litt dumt vet et par anledninger. Jeg fikk målet og flere vil si at jeg spilte bra, men jeg vet at det fortsatt en lang vei igjen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vingen ble hentet til Turf Moor av Eddie Howe fra naboene Preston North End, men har siden overgangen funnet det vanskelig med spilletid – noe som førte til låneopphold hos blant annet Sheffield Wednesday.

24-åringen spilte derimot en viktig rolle i deres første seier dette året – første borteseier siden november – etter å ha blitt kastet inn på banen for å erstatte skadde Martin Paterson mot slutten av første omgang. Vingen benyttet anledningen til å takke sjefen og fansen for tilliten og ser fram til det nye året og dets kommende goder.

Jeg streber å nå mitt og alt jeg kan si er takknemlig overfor sjefen. Jeg og forrige manageren så ikke likt på flere ting, men nå er det en ny sjef, nytt år og jeg håper å kunne sparke året i gang.

– Jeg er en fotballspiller og når jeg ikke spiller fotball føler jeg meg ikke bra, men det er fortid og nå har jeg en god manager bak meg som ønsker at jeg skal gjøre det bra i klubben. Jeg har hørt et par av tingene fansen har sagt og de vil at jeg skal gjøre det bra, så jeg håper å kunne belønne dem for tålmodigheten, avsluttet Treacy.