Dyche oppdaterer skadesituasjonen

Clarets-sjefen er oppmuntret i forkant av oppgjøret med serieleder Chelsea etter at Stephen Ward er tilbake for fullt og andre skadde spillere viser positive tegn til bedring.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Stephen Ward har vært vært på sidelinjen side desember etter at 29-åringen pådro seg en skade i foten mot Newcastle, men forsvareren har vist fremragende bedring og alt ligger an til at iren er klar til lørdagens oppgjør mot Chelsea. Dean Marney gjennomgikk en kne-operasjon nylig med et positivt resultat.

– Wardy har vist flott fremgang, antageligvis kjappere enn det vi så for oss gjennom eget press til å bli friskHan føler seg bra og blir i det minste en del av laget, poengterte Dyche. Dean har det faktisk veldig bra, jeg snakket med fysioen Ally Beattie og alt gikk tilsynelatende bra. Spesialisten var veldig fornøyd og ser man på slike skade så blir han vanligvis borte i åtte til ni uker. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Som med Sam, så setter vi ikke noe tidsperspektiv på det, det er en fleksibel periode og vi presser ikke spillerne tilbake i form. Vi ønsker at de er tilbake en gang og vi vet at han har et ønske om å bli frisk, men Kevin Long går gjennom det samme og viser framgang så jeg er sikker på at de kommer til å holde hverandre med godt selskap de kommende månedene. 

Matt Taylor viser også fremgang etter en plagsom Akilles, mens unge Cameron Dummigan også er på bedringens vei etter operasjon.

– Matty har hatt et par tilbakeslag på veien tilbake, men han er tilbake på gresset og føler seg bedre. Han har ikke spilt noen kamper enda, men vi ser fram til å det etterhvert som han bedres. Samme med Cameron Dummigan som også gjør fremgang etter en operasjon et par måneder siden, Han også har hatt et par tilbakeslag og vi ser fram til å ha han tilbake i gruppen, foruten det har vi et par skrubbsår her og der, men ikke noe alvorlig, avsluttet sjefen.