Heaton ser fram til Chelsea-kampen

Burnleys sisteskanse håper at lagets prestasjoner den siste tiden vil høste dem godt når de lilla- og lyseblå reiser til Stamford Bridge denne helgen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets gikk på en smell mot Manchester United på Old Trafford forrige uke, men fikk med seg mange støttespillere etter deres svært gode oppvisning i hvordan fotball skal spilles. Keeper Heaton forteller at laget løftes av den type frykt og pålegger seg selv til å gjenta prestasjonene med ballen mot en av seriens markedsledere.

– Chelsea er et flott lag og når vi hadde vår første Premier League-kamp så var de utmerkede den kvelden, men vi kommer til å spille med positiv innstilling etter prestasjonen mot Manchester United, poengterte Heaton. Vi føler vi fortjente noe i den kampen, men det ble ikke slik og vi håper å kunne ta med oss den prestasjonen inn i denne helgens kamp. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg vil si at vi har forbedret oss siden vi møtte Chelsea i åpningskampen og vi ser fremover der vi prøver å påvirke kampen og et resultat. Presterer man godt over en lag periode så er det ting man uansett ikke har kontroll over og de vil tilbakebetale seg selv, vi vet at når vi møter topplag så er det snakk om marginer og vi er alle klare over kvaliteten de har.

– Vi må være klare til lørdagen og det kommer vi til å være. Spiller vi som vi gjorde på Old Trafford, så gir vi oss selv en sjanse til å få noe ut av kampen. Det har vært en snakkis (dødballer) og vi har sluppet inn et par mål fra hjørnespark denne sesongen, så det trenger vi å stramme opp. Alle trenger å se på dem selv og forsikre seg at de gjør jobben sin, noe som forhåpentligvis vil hjelpe oss til å bli bedre, avsluttet Dyche.