Dyche: – Skuffet over forsvaret

The Clarets møtte Tottenham til omkamp i FA cupen på White Hart Lane igår og etter en pangstart som ga dem en to-måls ledelse endte med et 4-2-tap, sjefen retter en pekefinger på måten laget forsvarte seg på.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley ledet med to mål innen det var spilt syv minutter etter et utsøkt mål av Marvin Sordell og et godt frispark av Ross Wallace, som endret retning etter å ha truffet en Tottenham-spiller.

– Det var en veldig god start med et fint mål av Marvin og et godt frispark av Ross, riktignok via en motspiller og vi klarte oss bra, sa Dyche. Jeg følte at det var et lag som kunne vinne og det var tydelig de første 20 minuttene, jeg følte meg komfortabel og nøt kampen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Min eneste skuffelse var detaljene, man kan ikke gjøre de defensive feilene vi gjorde og forvente å ikke bli straffet. For dem å utligne var hardt fordi man plutselig føler at en har gitt glipp på noe, jeg mener at kampfølelsen var ganske jevn, men det var veldig svake feil – spesielt før pause. Det andre målet er etter vår standard ikke det vi står for. 

– Vi startet ikke annen omgang nevneverdig bra heller, selv om jeg mener at det aldri var hjørnespark som førte til det tredje og det faktum at spillerne deres begynte å gå motsatt vei sier det meste.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg tror heller ikke at vi fikk mange avgjørelser med oss, men generelt så kostet ikke det oss kampen – det var våre egne feil.

– Det mest positive var Sam Vokes som kom seg gjennom 95 minutter når han har vært borte så lenge som han har. Han var litt rusten, men det kommer med kamptrening og trening. En annen er Marvins mål og Michael Duff som kom seg gjennom en hel kamp.

– Vi måtte være forsiktige med Tripps mot slutten fordi han begynte å føle hamstringen, han kommer seg, men det var i grunn en aften med skuffelser, avsluttet Dyche.