Jones: – En mulighet

David Jones pressekonferanseDavid Jones og Clarets-laget gjør seg klare til å ta imot Crystal Palace på Turf Moor denne helgen, en kamp mellom to lag som er i lik form og hvor det eneste som skiller dem på tabellen – er målforskjellen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Eagles ligger like over Burnley på tabellen med en ørliten målforskjell, men begge lag vant i forrige runde og begge lag har ikke tapt på tre kamper. Midtbanespiller Jones forteller at the Clarets ser på kampen som en mulighet til å hente verdifulle poeng.

Det rette begrepet vil være; en mulighet, poengterte Jones. Det er slik vi ser på enhver kamp og det er nok en stor mulighet for oss. Med konsistente prestasjoner vokser troen og går inn i kampen med stor tro og en sterk mentalitet der vi skal prestere slik at det gir oss beste muligheten til å vinne. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Man kan ikke garantere noe i fotball, men vi kommer til å prøve å prestere. Crystal Palace hadde et veldig sterkt resultat forrige helg (mot Tottenham), jeg har aldri jobbet under Alan Pardew eller vet hvordan han jobber, men utifra lagene hans så spiller de med mye entusiasme og selvsikkerhet. 

– Jeg er sikker på at Palace kommer til å ha en dose  av det og det kommer til å være en tøff dag, men vi skal utfordre dem på det og prøve å vinne kampen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi ble ikke påvirket av julens kampprogram, selv med en relativt liten stall og få endringer i laget. Manageren og staben tenker på alt i bakgrunnen og vet hva som er beste måten å forberede oss gjennom deres erfaring. Det er måter å komme seg på og forberede, noe vi holder oss til.

– Men jeg tenker at det gjelder mentalitet, klarer man å fokusere og kommer seg over det faktum at man er sliten, så er det ganske stort. Onsdagens kamp var tøft mentalt og fysisk, men på bakgrunn av måten vi gjør ting her så har vi kommet oss og er klare for helgens kamp, avsluttet Jones.