Dyche: – Spesielt!

Sean Dyche var en strålende fornøyd manager etter at hans mannskap dro i land den viktigste seieren siden sist runde og hentet hjem pokalen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har ikke tapt siden juletider og står med 23 kamper uten tap, på rad. Det betyr en halv sesong uten tap og avsluttet det hele med en verdig seier og kan tittelere seg som serievinner. Det var spenning i de andre kampene, men de færreste Burnley-fans interesserte seg for Middlesbrough – Brighton-kampen når annen omgang på the Valley passerte 50 minutter. Dyche var en stolt mann og reflekterte over en fantastisk sesong.

– Jeg vil ikke overdrive fordi det er en utrolig ting guttene har fått til denne sesongen. I første omgang var vi ikke helt på topp der vi pleier å være, så jeg måtte minne dem om et part ing i pausen og i annen omgang kunne alle se hvor godt vi spilte og kampen vra punktert derfra.

– Det utrolige er at noen av fansen vår stilte spørsmål tidligere i sesongen, ikke så mange, men å gå 23 kamper (en halv sesong) ubeseiret er ganske spesielt – det må jeg få lov til å si. Spesielt i the Championship. 23 kamper og det var 20 uten baklengs i det, det er nesten en halv sesong i seg selv så det er helt klart mange positive ting fra gruppen denne sesongen

– Spillerne har vært eksepsjonelle og det er spesielt stolt over er at det er spillere som ikke fikk delta på det. Jeg har måttet velge gode spillere og gode folk og deres respekt for det har vært utrolig, sa sjefen.